Б ързото заспиване вечер се препоръчва от специалисите, като влияе

...
Б ързото заспиване вечер се препоръчва от специалисите, като влияе
Коментари Харесай

Как да заспиваме по-бързо

Б ързото заспиване вечер се предлага от специалисите, като въздейства на общото качество на съня. Колкото по-дълго време човек се "върти " до момента в който заспи, нормално това единствено усилва напрежението и в допълнение редуцира общия сън.

Има разнообразни способи, които може да оказват помощ за по-бързото заспиване, отбелязва TechRadar. Общото сред тях е, че изискват неизменност. Те няма да проработят още от първия ден, само че с времето ще оказват помощ за основаване на по-добри привички. Един от тях е така наречен боен способ.

Той съставлява лягане в леглото и реализиране на цялостно разпределяне. За задачата човек би трябвало да затвори очи и да диша постепенно, фокусирайки се върху отпущането. След това би трябвало да отпусне мускулите на челото, очите и челюстта си, След това последователно да отпуска и рамената си и ръцете, корема и краката. Последната стъпка е да си показа, че гледа красиво небе или да си повтаря думите "не мисли " в продължение на 10 секунди. При натрупвне на опит, методът разрешава заспиване в границите на две минути.

Втора опция е техниката за дишане 4-7-8. Тя още веднъж се прави при лягане. Вдишвайте през носа и борите до 4 мислено. След това задържате дъха си за 7 секунди. След това издишате изцяло през устата в границите на 8 секунди. Повтаряте това общо три пъти и с времето увеличавате броя им, само че не повече от 8.

Препоръчително е да не се употребява електроника към час преди лягане. Леки извършения за разпъване исъщо могат да са от изгода за разпределяне на тялото.

От изгода за бързо заспиване е да не се употребява алкохол или огромни ястия най-малко два часа преди лягане. Също по този начин е добре температурата в стаята да е към 18 градуса или според от желанията, само че да не е прекомерно топло. Някои препоръки предлагат и слушане на така наречен бял звук, който работи успокояващо при някои хора и оказва помощ за по-бързо заспиване.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР