Аĸo днес ви ce cлyчaт нeпpиятни cъбития, нe cи миcлeтe,

...
Аĸo днес ви ce cлyчaт нeпpиятни cъбития, нe cи миcлeтe,
Коментари Харесай

Хороскоп: Козирогът сменя работата, стрелецът избира любовта

Аĸo през днешния ден ви ce cлyчaт нeпpиятни cъбития, нe cи миcлeтe, чe ca cлyчaйни. Toвa e peзyлтaтът от вaшитe нeгaтивни дeйcтвия. Aĸo пъĸ вcичĸo cтe пpaвили пpaвилнo, ceгa щe пoлyчитe нaгpaдa. Πocтapaйтe ce пpaвилнo дa пpиeмaтe тoвa, ĸoeтo ви ce случи, ĸaĸтo xyбaвoтo, тaĸa и лoшoтo. He тpябвa дa ce пpeдaвaтe нa нaпpaзни мeчтaния и дa пpeбивaвaтe в cънливo cъcтoяниe. Дoбpe e дa ce нaтoвapвaт мycĸyлитe, изoбщo пoлeзнa e вcяĸa физичecĸa paбoтa. He тpябвa дa изпaдaтe в yниниe, пecимизмът cĸoвaвa вoлятa, вoди дo зacтoй в eнepгийнoтo тялo.

Овен
-->
Дори при внезапни промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните каузи, а с околните си бъдете деликатни! Не ги засипвайте с обвинявания, тъй като може да се изпокарат и след това да съжалявате, само че ще ви е мъчно да се помирите! В този ден добре се усвояват медикаментите.

Телец

Ключова е вашата психическа конфигурация. До какъв брой ще успявате в плановете, в действителност зависи от вашето въображение и религия. Семейните представители на този знак да извърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак ще имат триумф на работното място, в случай че обединят напъните си със своите сътрудници. Денят е добър за работа в колектив, за учене и приемане на нова информация. Може да не се чувствате удобно поради натоварване на стомаха, започнете диета!

Рак

Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката на предишното тегне като поличба. Това, което ви се случва в този момент, е разследване от нещо, което е трябвало да извършите. За да продължите напред с нови сили, би трябвало да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали.

Лъв

Денят няма да е лек за вас, само че пък след работа се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на верни решения в къс период и с осъществяването на поставените цели. Предразположени сте към кожни болести.

Дева

Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им!Ограничете контактите с непознати! Желателно е тъкмо в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, само че ще се разочаровате.

Везни

Погрижете се за себе си! Нужна ви е отмора и смяна в режима на хранене. Както споделят диетолозите, човек самичък си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности!

Скорпион

Отделете повече внимание на своите другари и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, изключително в края на деня, когато ще се чувствате извънредно изтощени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате! В този ден не е желателно да се натоварвате физически.

Стрелец

Мъжете евентуално ще бъдат изправени пред комплициран избор сред кариерата и любовта. По-добре си вземете отпуска, тъй като това може да се окаже пречка в връзките ви с обичания (любимата)! Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови болести.

Козирог

Денят е удобен за промяна на работното място, на ситуацията или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от нездравословните привички. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с персоналния си доктор!

Водолей

През този ден не започвайте значими неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и напъните на вятъра! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с вложенията, тъй като може да загубите много пари! В любовта ще имате повече шанс.

Риби

Не пропускайте предоставените ви от ориста благоприятни условия! Меркурий поддържа устрема ви за развиване. Ще имат триумф най-много тези от вас, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е прелестно и мечтано, изключително с представителите на противоположния пол.

Източник: Флагман

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР