Азия“ – селекция фотографии на Минко Михайлов ще бъде представена

...
Азия“ – селекция фотографии на Минко Михайлов ще бъде представена
Коментари Харесай

„Азия“ гостува в Габрово

„ Азия “ – селекция фотографии на Минко Михайлов ще бъде показана в Габрово на 23 ноември.

Изложбата пресъздава колорита и хубостта на страни от южна Азия, които създателят е посетил – Камбоджа, Мианмар, Лаос, Виетнам, Филипини, Тайланд, ОАЕ. Експозицията съдържа над 30 произведения – пейзажи, портрети и репортажни фрагменти, разкриващи духа и магията на Азия. Макар и биолог по обучение професионалният фотограф Минко Михайлов е един от основателите на фотографската школа PHOTOSCHOOL.BG и е измежду основните лектори в нея. Носителят на редица влиятелни интернационалните награди и оценки споделя, че фотографията за него е ключ към нови светове и познанства. Обича да пътешества и да разкрива хубостта на света. Независимо дали снима хора или природа се пробва да улови мига, оня, който в никакъв случай повече няма да се повтори. Фотографията за него е всичко това, което се събира в една дума – СТРАСТ.

Ако и вие имате същата пристрастеност, обичате да пътешествате до разнообразни и забавни кътчета на света, в случай че постоянно сте желали да посетите някоя от тези страни, да се запознаете с културата й и да откриете хубостта на Азия, само че към момента не сте го осъществили – заповядайте на това „ странствуване по габровски “.

Откриването на изложбата ще е на 23 ноември, сряда, в 17:30 часа във фоайето на Ритуалната зала на Община Габрово. Заповядайте да чуете от първо лице и някои от забавните истории, които се крият зад пленителните фрагменти.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР