Азис и Тони Стораро възстановиха приятелството си като в началото

...
Азис и Тони Стораро възстановиха приятелството си като в началото
Коментари Харесай

Азис и Тони Стораро се помириха

Азис и Тони Стораро възвърнаха другарството си като при започване на музикалната си кариера. Така и не стана ясно какво тъкмо се е случило, че да докара до смразяване на връзките, само че е реалност, че двамата артисти напоследък бяха много отдалечени един от различен. Тихото им възмущение стигна до такава степен, че Азис отхвърли поканата на сътрудника си да участва на сватбата на сина му Фики преди 6 години.

 

Предвид обстоятелството, че Азис ще пее на огромния концерт на Тони Стораро, плануван за май 2024 година, явно двамата въпреки всичко са се помирили. Кралят на попфолка е измежду близо десетте топ имена от сектора, които ще извият глас на събитието на Стораро във връзка 25-та годишнина от кариерата му.

 

Очевидно вдъхновен от триумфа на Софи Маринова, Човекът глас също се готви да изпълни зала „ Арена София “. Софи също ще е измежду гост-изпълнителите, както и Галена, Алисия, Деси Слава, Емилия, Константин и други По всяка възможност синовете на Стораро – Фики и Емрах също ще се качат на сцената. Всички ще пеят онлайн с музикантите от „ Tarkan band “ и виртуозите от „ Strings of Istanbul “.

 

Тези дни Стораро благодари на сътрудниците си, с които е изпял най-хубавите си дуети и които са приели поканата за празника му. Не пропусна да благодари за поддръжката на брачната половинка си Валя и двамата им сина. Изрази убеденост, че това ще е най-голямото музикално събитие през идната година. Благодари и на почитателите си, които са били с него през всички тези години.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Азис Тони Стораро Фики Стораро емрах стораро Галена Алисия Деси Слава Емилия Константин Софи Маринова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР