Аз вярвам в любовта. И винаги всичко в живота си

...
Аз вярвам в любовта. И винаги всичко в живота си
Коментари Харесай

Любовта е много повече от Св. Валентин и се празнува всеки миг!

Аз имам вяра в любовта. И постоянно всичко в живота си съм го правила от обич и с обич. Но, девойки и момчета, любовта е солта и пипера на всеки ден, освен на този единединствен от 365. Тя е възприятието, с което би трябвало да се събудим, с цел да ни е усмихнато. Тя е това, което би трябвало да ни води в връзките ни с сътрудниците, околните, приятелите, животните, природата, работата...

Да, любовта е повече от бутилка вино и шоколадови бонбони на 14 февруари. Тя е отношение. Към нас самите. Към живота и към света.

Ето по тази причина аз я чествам всеки ден.

Събуждам се с мисълта, че ми следва нещо прелестно, и задрямвам с признателност за всичко това, което съм получила в отминалия ден. Научих се да съм влюбена в себе си по готиния метод и да откривам по нещо хубаво всеки момент, всеки час, всеки ден във всеки, с който се срещам.



Дори реализирах мир с някогашния, който другояче не мога да вдишвам. Простих му, усмихнах му се и в този момент го обичам. Заради детето, което ми е дал, и поради обстоятелството, че срещна друга и по този начин ми разреши да бъда още веднъж щастлива.

Любовта е във всеки наш мирис. Тя не би трябвало да е сложна, непостижима, мъчителна, тъжна, измъчена. Трябва да е светла и сладка. Точно като бонбоните, които си подаряваме. И опияняваща, като виното, което пием в нейна чест.

Любовта би трябвало да е част от вас всеки ден. Научете се да я виждате и да си я подарявате. Научете се да обичате себе си. И позволете на живота да ви обича. Много е простичко. Но ние по принцип обичаме драмите. Обичаме да вършим нещата по сложния метод. А те могат да бъдат доста лесни.



Празнувайте всеки момент, в който сте живи. Смисълът на живота е да бъде занимателен, въодушевяващ и изпълнен с завършения. А в случай че има и с кого да споделим тези мигове, би било още по-страхотно. Нали?

Празнувайте. Не Трифон Зарезан или Свети Валентин. Празнувайте себе си. Празнувайте живота. Празнувайте докосването, което ви кара да бързате за дома вечер. Споделеното. Целувката, която ви кара да се усмихвате.



Празнувайте живота! Всеки ден. Като за последно. Майната им на проблемите, на неудачите, на тези, които ви нервират, ядосват, карат да се мръщите. Светът е прелестно място. Вие сте невероятни. Притежавате най-ценното - живота. Използвайте го. За да бъдете щастливи. Научете и децата си да ценят това, което имат.

Научете ги да обичат. И да живеят. Като за последно. Със сърцето си.

Честит празник!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР