Аз видях видеото през моя позната. Нали го свалиха от

...
Аз видях видеото през моя позната. Нали го свалиха от
Коментари Харесай

Тома Биков подлуди Лора Крумова! Причината

Аз видях видеото през моя позната. Нали го смъкнаха от " Дарик "? Те го даваха в онлайн канала на Народното събрание. Ако ние не го бяхме пуснали и " Дарик " го бяха свалили, щеше да е " кой видял-видял ". Така разяснява пред Нова тв депутатът от ГЕРБ Тома Биков скандалното видео от съвещанието на Демократична България. 

" Ние сме в съпротива, само че в случай че те не работят в цялостен синхрон с опозицията, щяхме да кажем, че са част от ръководството. Тази коалиция не е евроатлантическа и ние по тази причина сме в съпротива. България има потребност от проевропейско управлрние.

" Този запис изтече съвсем незабавно след съвещанието. Христо Иванов споделя, че било огромна работа. Проблемният член в Конституцията е, че всички жители са равни. За мен този запис демонстрира, че никой не е имал концепция да прави държавно управление, а четирите партии се въртят тъй че някой различен да излезе отговорен. За мен отговорни са Политическа партия, тъй като това е най-голямата политическа мощ.

Те не желаеха да носят отговорност. Преди две седмици се събираха, изготвят стратегия, показват, взимат третия мандат и същото. Това са едни театри. Вътре написали Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ. Може ли такива неща? Говорим си понякога. В най-хубавия случай се чудят дали ще има държавно управление, само че в множеството случаи са сигурни, че няма ", сподели Биков. 

" Ако Нинова задържи мандатът, това е противоконституционно. Този мандат е даден, с цел да се сформира държавно управление. Ние тая Конституция си я имаме за хубост. Третият мандат е явен. При Беров и Станишев е имало държавно управление, а в този момент Нинова споделя, че ще го държат до 15 август и след това ще го върнат. Тя се изпусна още преди договарянията, че държавно управление няма да има ", добави депутатът. 

В края на диалога Тома Биков помоли Лора Крумова да попита идващия си посетител, Кирил Петков, дали точно той е индивидът на скандалните записи с Лена Бориславова, които изтекоха в мрежата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР