Аз съм средностатистическа българска жена – имам семейство и дом,

...
Аз съм средностатистическа българска жена – имам семейство и дом,
Коментари Харесай

F серията на Aspire: Започнете начисто

Аз съм средностатистическа българска жена – имам семейство и дом, работя доста, а денят ми минава под знака на тревогата и притискащото време. След като няколко пъти се озовавах на работа с облечена наопаки рокля, разбрах, че е пристигнал моментът за преоценка. Започнах с връщане към нормалността, разтребвайки съзнанието си по този начин, както разчиствам къщата си. Стартирах начисто с дребна, само че прецизна селекция на хора, информация и движимости. По отношение на компютъра си, който е и мой инструмент на труда, главен център за информация и аудио-визуално развлечение, взех съществено решение. Изхвърлих за преработване прашасали остарели машини, продадох това, което можах, и се възнаградих с това, което ми е нужно!

F серията на Aspire е за хора като мен, които са взели решение да живеят интензивно и да си правят работата качествено, без да загърбват персоналната си потребност от комфорт и благополучие. Видях компютъра измежду голям брой примамливи оферти, само че този път имах ясна концепция какво тъкмо диря – обективна цена от междинните класове против функционалност и качество от високите. Основната ми цел тук беше да имам машина, която да ми служи надеждно, и да не ми се постанова да мисля по тематиката в идващите няколко години!

 



 

Дизайнът ми е значим – избрах типичен цвят измежду пет съществени, който няма да ме затормозява. Подсилващите здравината на корпуса алуминиеви панели имат повърхнина с надраскана текстура, която придава забавен и грациозен тип.

Батерията има самостоятелност 12 часа, което прави кабелите и зарядното незадължителни в чантата денем. Acer TrueHarmony™ e решението, което предлага съвършен тон без потребност от външни представители. Оптимизиран за Skype хардуер разрешава да се любувам на живи уебчатове на всички места. USB портовете са четири, което дава независимост за потребление на разнообразни периферни устройства (новият стандарт USB Type-C с USB 3.1). Компютърът има и опция за потребление на твърдотелна памет (SSD дискове), а цялостният HD, ярки и живи цветове и бистър облик, вършат гледането на филми и видеа пълноценно прекарване.



 

С поддръжката на Acer
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР