Аз съм смирен. Не ми е лесно, виждам много недостатъци,

...
Аз съм смирен. Не ми е лесно, виждам много недостатъци,
Коментари Харесай

Слави: Аз ще съм смирен, но няма да съм тъп

Аз съм преклонен. Не ми е елементарно, виждам доста дефекти, проблеми, само че има по-важни неща - и аз ще бъда преклонен. Но няма да съм тъп! Истината си е истина - не е проблем, че Кирил Петков е бил двоен жител. Проблемът е, че е излъгал, когато е подписвал. Знаел е, че подписва декларация с погрешно наличие. Това съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в прям диалог с гласоподавателите по телевизия 7/8, в който дружно с него участваха топ финансистът Любомир Каримански и председателката на 45-ото и 46-ото Народно събрание Ива Митева.



Какво се вършим на луди за Кирил Петков, някои му простят, тъй като е приветлив? - риторично попита Слави. И съобщи: " Петков да не раздава постове! "

Попитан по какъв начин да бъде формирано държавно управление след изборите, Трифонов изясни: " С в детайли подписано съглашение от всички, които ще вземат участие в ръководството. С написани ограничения, в това число с времето, за което ще се изпълнят. Така, както се случва в Германия ".

На въпроса " Ще вкарате ли Борисов в пандиза? ", тримата дадоха разнообразни отговори.Бих оказал помощ да се съберат задоволително доказателства, с цел да се случи това, сподели Любомир Каримански.

Да си понесе отговорността, в случай че е отговорен. Но да не забравяме, че всеки е почтен до доказване на противното. Смятам, че способените органи би трябвало да проработят, добави юристката Има Митева. А Слави описа за прословутото си изявлението с Борисов преди 3 години в едноименното му шоу по бТВ.

" Очакваха от мен когато той влезе, да взема права лопата и да го отнеса " като куцо пиле домат ". Но трябваше да преценява дали да бъда недодялан или да съм ефирен водещ. Дали съм сбъркал - айде де? Реагирах, както съм решил ", сподели Слави. И добави: " Емоциите са неприятен консултант. Саморазправите са  присъщи за тоталитарни страни ".



Попитан има ли общо с Движение за права и свободи, Трифонов отговори: " Гостува ми Ахмед Доган, когато бях тв водещ - това са ми връзките. Нямаме политически връзки ".

" Христо Иванов преднамерено предизвика този въпрос, с цел да ме накара да се изяснявам. Но... аз съм преклонен. Но не ме питайте за амнистия. За това се желаят два субекта. И също така не се дава непоискана амнистия. Но въпреки всичко, аз съм преклонен ", напомни Трифонов.

На въпроса ще направи ли Има Такъв Народ коалиция с Демократична България и " Продължаваме промяната " Слави сподели, че би трябвало да има държавно управление. Естествените съдружници и като хрумвания, и като проекти, и като стратегиите - това са тези две обединения. Смятам, че би трябвало да се осъществя държавно управление, в случай че мандатът стигне до една от трите обединения. Всичко друго е плод на минало, страсти или на хора, които не могат да подценен егото си. Аз не съм подобен, сподели Трифонов.

Най-често задаваният от хората въпрос бе за какво Слави не дава изявленията и къде се крие.

Политиката е отборна игра, не самостоятелна. Аз не съм пенкелер, не запознат съм всичко, само че запознат съм това - да направя екип. Затова съм се дръпнал обратно, други - да се изявяват, отговори Трифонов.

За Тошко Йорданов той сподели: " Той е виновен, самоуверен, предан, интелигентен, малко е хард, решителен. Но прави това, което би трябвало да прави без боязън и носи отговорност ".

По мотив зеления документ водачът на Има Такъв Народ сподели, че е имунизиран, макар че е прекарал Ковид. Но това е въпрос на персонален избор и никой не може да бъде длъжен. Според него решението на Австрия да забрани на неимунизираните да излизат на открито не може да се осъществя в България.

Ива Митева и Любомир Каримански описаха потресаващи случаи по време на предизборната акция и обиколките им из страната. Дадоха образец с репресии от кмета на Доспат към техни покровители. Градоначалникът (б.р. Елин Радев от ГЕРБ) е локален феодал, който има 19 вили, самичък настанява, разполага гостите. Хората недоволстват, само че ги е боязън, сподели Каримански.

В болничното заведение в Ямбол нещастието е неописуема, както и изискванията. Тя се достроява от 42 години. Ще се боря да се обезпечат 15 милиона за съоръжение, добави Митева.

Каримански описа и за част от натиска върху Има Такъв Народ, когато е внесъл искане за промяна на шефа на Българска народна банка поради изминал мандат още през юли.

От други политически сили предложиха да ни поддържат, в случай че получат достъп до постове в други регулаторни органи. Отказах, сподели той.

Най-важно е по какъв начин ще решим демографската рецесия, тъй като българският народ изчезва. България би трябвало да стане хубаво място за живеене, вместо хората да се махат. Това обаче ще стане, когато страната е майка, а не мащеха, съобщи Слави Трифонов. И добави: " Ние сме в политиката, с цел да има резултат, да свършим работа. За да това залагаме на триумф, не на страсти ".

На въпроса по какъв начин виждате България след 10 години ваше ръководство, Трифонов отговори: " Държава, която прави най-голямата си инвестиция в образованието и в която има безусловно господство на закона ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР