Аз съм пуснал няколко сигнала, но в последния вариант те

...
Аз съм пуснал няколко сигнала, но в последния вариант те
Коментари Харесай

Предприемач със скандално разкритие за разговор с Гешев

Аз съм пуснал няколко сигнала, само че в последния вид те са пуснати в насоки до две или три министерства. Ако има вярно следствие, значи има късмет за смяна, само че в случай че няма следствие, ще има замяна.

Аз съм пристигнал да приказвам по проблемите на моята компания. Това разяснява предприемачът Георги Георгиев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " представен от Факти.бг.

" Аз съм непосредствен с бащата на Иван Гешев- Стоимен Гешев,той е извънредно прецизен човек. Той се обърна против цялата система и ме отбрани. Няколко месеца след следствието още веднъж отбрани моята чест и достолепие.

Сега ще бъда очевидец против Иван Гешев, тъй като той е на другият полюс. Гешев, който беше осведомен с моя случай, в самото начало на допитването какво да направя, той ми обясни, че в случай че в прокуратурата не се направи още първоначално следствие, по-късно всичко се прикрива сполучливо ", добави той.

" След като обясних на Гешев за моя случай и за всички елементи през 2013г. той възприе един ход като ме свърза с един юрист - Владимир Атанасов.

Той трябваше да направи следствие и да разкрие това, което се случва, само че в един миг той ми предложи да направя данъкочленна постъпка и аз отхвърлих незабавно ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР