Аз съм от тези забързаните хора, които не се спират

...
Аз съм от тези забързаните хора, които не се спират
Коментари Харесай

Тичането – моят начин да полетя

Аз съм от тези забързаните хора, които не се стопират на едно място. Млада жена с млад бизнес, която има вяра, че прави девойките по-щастливи. Аз съм едно от девойките на лятото, което седи зад българския бранд за облекла Vintage Summer. Всяка година обаче  аз живея в гората. Където боровите иглички боцкат на краката ми, а аз ходя  боса. Близо до природата е моето бягство от градския темп, това ме зарежда, това дава смисъл на цялата ми динамика през останалото време. Така намирам и своя нов спорт – бягането. Радвам се, че открих Rexona, която ми е правилен асистент в спорта. Само в компанията й съм същински сигурна в себе си.



Тичам от напълно скоро, само че споделям, че съм истински запалена по него. Най-любимо ми е да търча измежду природата, само че бягането за мен  е като че ли бягство от натоварването, бягство от битовизмите и действителността. Излизаш, тичаш, самичък с мислите си, самичък с музиката си и се прибираш зареден. Зареден за работа, за семейство, за хрумвания.

Така с девойките от Vintage Summer решаваме да направим не просто спортни екипи за тичане, а такива направени от напълно рециклирана материя. Да, на фотосите съм с моя клин за тичане, който е напълно изработен от рециклиран боклук от океана. За мен и Тина, другото момиче на лятото, това е фантазия отдавна. Да можем с горделивост да кажем, че и ние създаваме нещо с доста мисъл и смисъл, че освен огромните корпорации могат да бъдат устойчиви. Близо до природата и правилен сътрудник в моя темп е Rexona, тъй като дамите сме мощ.



С поддръжката на Rexona
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР