Аз съм фитнес инструктор и тежа над 100 кг. Но

...
Аз съм фитнес инструктор и тежа над 100 кг. Но
Коментари Харесай

Най-необичайният треньор в света: Тази жена тежи 114 кг и учи другите как да отслабнат

" Аз съм фитнес инструктор и тежа над 100 кг. Но клиентите ме обичат ", декларира Морит Съмърс. Тя е на 36 години и е претърпяла ужасно доста, с цел да спре да се тормози от тежестта си.
Да приемеш себе си подобен, какъвто си, е необичайност в наши дни. Така че умерено можем да кажем, че Морит е модел за подражателство.

Съмърс израства в дребен квартал в Лонг Айлънд. От ранна възраст има проблеми със самочувствието и ненавижда отражението си в огледалото. По това време тя към този момент тежи над 90 кг и лекарите ѝ постановат многочислени тежки диети и интервенции за намаляване.

Това я разболява освен физически, само че и прочувствено. След това, когато е единствено на 14 години, фамилията ѝ наема персонален треньор, който я подлага на серия от силови тренировки. Тя става по-силна и самочувствието ѝ се усъвършенства.
                             

Обучението не съумява да промени външния ѝ тип, само че се оказва, че това няма значение и казусът не е в тежестта ѝ.
Съмърс би трябвало да се грижи освен за физическото си здраве, само че и за психическото си такова. В нейния случай поддържането на форма не е еднакво на това да се мериш всеки ден на кантара. Тя просто се грижи за здравето си, без да се лимитира по никакъв метод, упражнява се и се храни умерено. 

След като приема себе си, Морит стартира да оказва помощ на други девойки да реализират задачите си, свързани със здравето и фитнеса, а не да се вманиачават по броя на килограмите си.
" Нямам визия какъв брой тежа. Не съм се качвала на кантара от три години. Това е токсично приспособление " - решително декларира Съмърс.
                             

Въпреки това, след въпроси от нейни фенове и клиенти, треньорът пресмята, че тежестта ѝ в този момент е в диапазона 114 кг при растеж 168 см. Но това не е проблем за нея или за клиентите ѝ.

Днес Съмърс е сертифициран фитнес инструктор. Тя има много клиенти. Впечатляващо е, че все остава вярна на правилата си:

" Ако задачата ви е да сте слаби, да нямате мазнини и да плачете по време на подготовка, аз не съм вашият треньор ", споделя Съмърс.

Кой идва на тренировките ѝ тогава? И по-важното - за какво?
                             

Морит има вяра, че хората се обръщат към нея, с цел да схванат физическите, прочувствените и умствените провокации, с които се сблъскват поради наднорменото си тегло. Звучи доста неразбираемо, само че тя твърди тъкмо това.

" Много от клиентите ми идват при мен, тъй като наподобявам на тях. Аз също имам стомах - споделя тя. - Знам през какво минават. "

Между другото, треньорът взима 150 $ на сеанс, а през 2017 година открива фитнес зала в Бруклин Хайтс. Сред клиентите ѝ е даже максимоделът Ашли Греъм.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР