Аз съм човек, който не обича да говори за срещите

...
Аз съм човек, който не обича да говори за срещите
Коментари Харесай

Борисов с гореща новина за бъдещето си! Решението

Аз съм човек, който не обича да приказва за срещите си, само че с цел да спра спекулациите - знаех за „ Магнитски “ преди този момент, бях в сряда, петък и понеделник в американското посолство, тъй като имаме доста партньорски неща да свършим. Това сподели пред bTV водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Два  пъти съм приказвал с Джим О`Браян, питал съм го за какво Горанов е в листата “, добави той.  
-->
„ И тези избори на 2 април са безусловно ненужни. Ще почешем някое его и какво следва – отново от същото! Те си вършат сметка, че може да има две в едно, с локалните, всеки ден го приказват.

„ Ще стана народен представител този път, с цел да не могат да ни надиграят в Народното събрание. Щом толкоз желаят – ще стана, те толкоз ме желаят… те са комплицирани, не зная дали чоропогащниците са с дупки… Така обиди учителите. С 300% сме нараснали заплатите на учителите при дребна инфлация.

Оттеглих се в централата, с цел да не ги нервирам, в този момент всеки ден – ще стана ли народен представител. Бил съм министър председател, народен представител, кмет… Щом желаят – ще стана “, отсече той.

„ Структурите ни отхвърлиха коалиция с Българска социалистическа партия. Считат, че с партията на Промяната и Демократична България, и Движение за права и свободи поставят, ще е най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на страната да мръдне в никаква посока. Конституционно болшинство, ясно ръководство, проевропейско, пронатовско “, акцентира Борисов.

„ Аз съм срещу импийчмънт на президента Румен Радев. Те си го избраха, в случай че и тази институция съборим, представете си какво ще стане в България.

Затова, в случай че желаят импийчмънт, да създадем държавно управление. Тогава президентът ще си е президент, а ние ще управляваме “, сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР