„Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и

...
„Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и
Коментари Харесай

Рашидов е уплашен от агресивността на Манолова

„ Аз съм 100-процентов мъж, само че като видя нападателна жена и мустаците ми се смаляват. Мая Манолова до през днешния ден не е направила нищо - това е единствено говорене. Хора, които не са посадили едно дръвче, не са преместили една тухла - не бих желал да разясня. Мая Манолова направи нещо доста сбъркано – един миш-маш от безхарактерни хора, на които не им е ясно кои са, по този начин е основан башибозукът”, разяснява пред бТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

По думите му изборите от дълго време са свършили и е време да се спре с равносметките, а спечелилите да стартират незабавно със своята работа.

„ ГЕРБ завоюва най-вече общини, не виждам какво би трябвало да се разяснява. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, само че те са минимални. Явно Манолова още не е схванала, че изборите свършиха, някой би трябвало да Работи. Днес Фандъкова поставя клетва”, уточни Рашидов.

Рашидов разяснява още представянето на обединените десни партии на изборите и че нито един от техните претенденти за кметове не е загатнал за развиването на културата. Той обаче не пожела да приказва за връзките сред Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

Според политика обвиняванията, че Фандъкова е спечелила, с помощта на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е неприемливо.

Бившият културен министър сподели, че съгласно него Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

„ За мен Бойко Борисов е феномен. На главата му лежат доста отговорности и ресори. Нека да му дадем опция, от време на време да се ядосва. Напрежението е огромно. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици сега. Двамата споделят най-ясно и тъкмо нещата”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР