Аз прогнозирам, че това правителство ще падне до Нова година.

...
Аз прогнозирам, че това правителство ще падне до Нова година.
Коментари Харесай

Румен Петков предрече края на Денков до дни: Жалък човек! Търпи да е унижаван, затова е на власт

Аз предвиждам, че това държавно управление ще падне до Нова година. Това, че този жълт и презрян, и сламен, и неприличен човек Денков търпи да бъде унижаван непрекъснато, е в името на това да е на власт.
Това споделя в изявление за „ Труд “ водачът на АБВ Румен Петков.
И продължава: „ Позорящото държание на този сламен човечец Денков лъсна преди дни в Европарламента. На празна зала той унизи България, произнасяйки 31 пъти Европа, 16 пъти Украйна, 12 пъти Русия и 8 пъти България.
Единственото хубаво нещо бе, че залата се оказа празна. Но Зеленски се похвали в Туитър, че му бил благодарил. Защото той фактически държа тирада като човек, който държи и служи на Украйна.
Той не държа тирада като български министър председател, а приказва какво би трябвало да създадем с Украйна и по какъв начин европейските жители не трябва да питат какво прави Европейски Съюз за моята страна, а какво прави моята страна за Европейски Съюз.
Денков не прави нищо за България, той я предава съгласно силите си. Той е обграден от предатели. Тагарев, който още несъмнено е на заплата в украинското военно министерство, за което аз приказвам повече от две години, се изпъчи и сподели, че от Украйна не бил получил и една гривна. От българската прокуратура би трябвало да получи две гривни. А на другия – Асен Василев – не му дадоха да гласоподава, тъй като адресната му регистрация е в Съединени американски щати.
Ние даваме ли си сметка какво сме позволили в държавното управление? Ние би трябвало да разберем, че тази бързо скъсяваща се социална памет, както е споделил Кончаловски, убива България. Не разбираме ли, че става дума за формени измамници? “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР