Аз познавам около 4 главни секретари, които по някакъв начин

...
Аз познавам около 4 главни секретари, които по някакъв начин
Коментари Харесай

Жени Марчева пак се забърка в скандал! Бившият главсек на МВР я скастри, че „не е подготвена“

Аз познавам към 4 основни секретари, които по някакъв метод са на политическата сцена. Аз си потеглих по тежък политически напън. Имах някакви хрумвания и в този момент открих метод да ги изразя. Така разяснява някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи и сегашен народен координатор на Политическа партия „ Атака “ Светлозар Лазаров в ефира на bTV.

„ Първи, втори, трети човек в партията, това са някакви спекулации, които не са доброжелателни нито към мен, нито към партията. Така Лазаров ѝ отговори във връзка изказванията, че откакто е народен координатор на „ Атака “ е вторият човек в партията.

Лазаров разяснява и Министерство на вътрешните работи. „ Действително има доста проблеми в Министерство на вътрешните работи. Няма да скрия горчивата истина, че 27 години от началото на прехода най-потърпевш е Министерство на вътрешните работи. Много промени са осъществени, само че нито потребителите са удовлетворени, нито чиновниците “, счита някогашният основен секретар на ведомството.

„ Има проблеми с оборудването, с осигуровката, с мотивацията, със обществения статус. Това би трябвало да се реши с една дълготрайна политика. Ако се работи на парче, нищо няма да се реализира “, счита още той.

Лазаров обаче разяснява, че не е представител на ведомството.

„ Г-жо Марчева, аз повече от 2 години не съм секретар на Министерство на вътрешните работи, не съм и представител на министерството. Ако става въпрос за опозицията, незабавно ще ви отговоря “, обърна се Лазаров към водещата.

По думите му съгласно неговата сметка към 3500 щата са незаети в Министерство на вътрешните работи. „ За да бъдат назначени, те би трябвало да минат подготовка, би трябвало да минат процедури. За 2 месеца няма по какъв начин да стане. Има хора, които работят в Българска социалистическа партия и схващат. Не знам за какво не обяснят на госпожа Нинова да не приказва тези неща, тъй като влиза в областта на популизма “, счита Лазаров.

На въпрос дали има връзки с Борисов и Цветанов, Лазаров съобщи, че има връзки с господин Сидеров. Марчева обаче се опита да го предизвика поради забележката му за водача на Българска социалистическа партия.

„ Аз не подлагам на критика никого, давам обстоятелства. С господин Борисов съм имал служебни връзки. Ако тръгнем в българската политика да влизаме в персоналните неща, няма да стигнем до на никое място. Сблъсъкът би трябвало да бъде на политическия терен, с идеология, Личните неща не са забавни за никого “, съобщи още Лазаров.

На финала на диалога обаче двамата влязоха в пряк спор, а причина за това се оказа казусът „ Лясковец “, при който психологично болен умъртви командоса Емил Шарков. Марчева се обърна към Лазаров с въпрос дали усеща виновност за случилото се.

Той от своя страна избра да не разяснява нищо преди да е свършило делото. „ Има неоправдателна присъда на едно лице, дано делото да завърши и тогава ще приказваме “, съобщи Лазаров, след което се обърна към водещата:

„ По тематиката „ Лясковец “ виждам, че не сте готова. Има запис на интервенцията, изискайте го и го изгледайте “ посъветва я той.

Марчева от своя страна измрънка, че когато посетител се почувства нерешителен нормално упреква журналиста, че не е квалифициран. „ Да, евентуално не съм корифей по тематиката, само че съм говорила с вдовицата Шаркова и съм събрала доста информация “, сподели още тя.

Бившият основен секретар обаче я отвърна, като ѝ сподели, че има обстоятелства.

Припомняме, че преди време Жени Марчева стана център на вниманието за няколко дни, след нейно изявление с евродепутата Николай Бареков, откакто той с потегли по средата на въпросите, защото отхвърли да бъде изпитван по британски език.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР