Аз от това, което слушам по-скоро чакам вие да ми

...
Аз от това, което слушам по-скоро чакам вие да ми
Коментари Харесай

Бойко Борисов призна за голяма заплаха за България заради ,,Промяната“: Страшно е!

Аз от това, което чувам по-скоро очаквам вие да ми кажете какво стана за тези 2 години, какво се промени, какво стана по-хубаво? Това запита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов присъстващите земеделци по време на среща с представители на сектора в централата на ГЕРБ.
Борисов още веднъж подлага на критика политиката на Промяната, като даде образец по какъв начин ГЕРБ са решавали проблемите с бюджета.
„ До пердах сме стигали, с цел да напишем под чертата, в този момент 2 години те и митинг като вършиме, не го отразяват “, направи съпоставяне той.
„ От първия ден на войната украинското знаме стои тук и те имат нашата поддръжка, само че поддръжката за Украйна би трябвало да се показва в муниции, в оръжие, в храна. И за какво толкоз ясна граница слагам. Факт е, че газопроводите не се бомбардират и че техните комбайни не престават да жънат.
А когато тяхната стока ще убие нашето произвеждане? Асен Василев какво изродено възприятие има. Те третират тяхната царевица с препарати, които в България не са позволени. Затова и техните добиви са по-големи. Така като пристигна контрабандата жито, царевица, слънчоглед… Няма нищо общо поддръжката за Украйна с нашето произвеждане “, уточни Борисов.
„ Асен Василев не знае, че цените няма по какъв начин да паднат. Вие ще унищожите стоката, няма по какъв начин да я продадете, в случай че е застрахована. Да за оръжието, не за контрабандата “, сподели още той.
„ Приходите за страната са толкоз дребни, при нарастнали обществени заплащания. По-скоро може да приказваме за начисляване, само че би трябвало да го гледат финансистите. Страшно зле е бюджетът и това, което Велкова изнесе и те ѝ наскачаха, това е една опасност, която, в случай че ние не осъществяваме като деяние, фактически ще приключим с голям недостиг и от там фонда “, предвижда Борисов и отсече: Проблемът не е по никакъв начин елементарен за решение.
Той описа и преживелица от последните дни. „ Помниш ли, че като вървях преди в региона на Враца и Мездра, имаше една плантация с овце, специфични овце. Сега като вървях на срещата там, желаех да мина да го видя фермера, младо момче, само че той банкрутирал. Нямаше и кучета, дето се вика “, уточни той.
„ Аз не знам с какви очи тези хора се явяват на избори. Искат дори с малцинство да ръководят. Всички браншове. Сутринта бяха производителите на мебели. Те внасят дървесина от Гърция. Къде там видяха дърво? Те купуват на ниска цена и преработват, след това продават скъпо мебели на българите “, ядоса се Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР