Аз няма да цитирам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел.

...
Аз няма да цитирам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел.
Коментари Харесай

Каракачанов: Някои си шият нови костюми

Аз няма да изтъквам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел. Но като историк знам, че има два типа политици – едните, които се жертват за нацията и страната си и други, които жертват нацията и страната в името на своите ползи. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиерът  Красимир Каракачанов по време на конференцията на ГЕРБ.

В последните 3 години и 3 месеца България се ръководи от съдружно държавно управление – на ГЕРБ и Обединени патриоти. В последните 30 дни в България има хора, които споделят, че желаят счита на властта. Някои от тях млади, интелигентни хора, учили в Европа, настояват, че има разлика там и тук. Сигурно. Но по този начин и не чух от всички, които желаят ново държавно управление, каква стратегия оферират, съобщи Каракачанов. Реформата не значи да променяме конституцията и да вкарваме еднополовите бракове, както искаше един от водачите на митинга. Това е удар върху метода на живот на българите, безапелационен бе водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Искам да чуя какви промени оферират, тъй като въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а по какъв начин да се промени, съобщи още вицепремиерът. И добави: „ Нито един от тези които си поръчват новите костюми сега не сподели какво вършим с демографската рецесия, да вземем за пример ”. ”

Днес има хора, които са подготвени да хвърлят страната в пропастта, единствено и единствено с цел да се докопат до властта, сподели още Каракачанов. И попита ГЕРБерите: „ Вие от кои политици сте? ” Ако сте от първия тип, би трябвало да кажете какво вършим до края на мандата, заключи Красимир Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР