„Аз не знам защо се занимавате с Бетина Жотева и

...
„Аз не знам защо се занимавате с Бетина Жотева и
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Не знам защо се занимавате с Бетина Жотева и Къдринка Къдринова

„ Аз не знам за какво се занимавате с Бетина Жотева и Къдринка Къдринова. Да отидат в съда и да си търсят правата там”, сподели някогашният министър на културата Вежди Рашидов във връзка разразилия се скандал сред члена на Съвет за електронни медии и радиожурналистът.

Рашидов е участвал на съвещанието на парламентарната медийна комисия от преди седмица, на което беше публикуван запис, в който Жотева заплашва Къдринова.

„ Две девойки си споделили нещо погрешно – добре, споделили са. Морален е въпросът. Много значимо, че едната е член на Съвет за електронни медии, другата журналист”, разяснява още Рашидов.

Той добави, че му и писнало и от кавги за „ джанти”, визирайки развитите болтове на колата на НСО, возила шефът на Върховен касационен съд Лозан Панов.

Срещата на Бойко Борисов с Реджеп Ердоган

„ Имаше една мъка в диалога поради пресоляването на манджата с дърпането на бабата на границата”, разяснява Вежди Рашидов диалога сред Борисов и турския президент, на който участва и той.

„ Бъдещето на една нация не трябва да остава с един подобен спомен. Премиерът самичък сподели, че се извинява, случило се е”, добави Рашидов.

Той разяснява, че извинението е надалеч по-трудно от всичко останало и се желае да си мъжага, с цел да го направиш.

По думите му като част от диалога Борисов и Ердоган са разискали и бежанския напор.

„ Говореше се за границите, да са спокойни. Българската граница е спокойна и в случай че не бяха аварирали тези 10 индивида бежанци, нямаше да знаем за тях”, добави Рашидов.

Той добави, че е доста значимо да не се позволява огромен напор от бежанци още веднъж, тъй като тогава оградата щяла да стане „ като дантела”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР