Аз не смятам, че родният ми град трябва да бъде

...
Аз не смятам, че родният ми град трябва да бъде
Коментари Харесай

Терзиев се видя в чудо! Григорова го срина: София не трябва да бъде разглеждана като сергия за бельо!

„ Аз не считам, че родният ми град би трябвало да бъде обсъждан като сергия за долни дрехи “. Така отговори Ваня Григорова на изявление на издигнатия от ПП-ДБ-СС претендент за кмет Васил Терзиев, съгласно който „ София би трябвало да бъде артикул, който е конкурентоспособен на европейския пазар “, предава Tribune. Кандидатът на Българска социалистическа партия и Левицата изясни, че първо столицата би трябвало да стане гостоприемна за столичани и след това „ добър туристически артикул “.
„ В дясно се вижда по какъв начин непрестанно наблюдават за спомагателни вложения, за развиване на бизнеса, само че не се интересуват дали средствата, които идват се разпределят отмерено. Затова центърът на София се развива, а крайните квартали са неглижирани “, добави тя. Григорова разяснява и вчерашното си изявление, което докара до редица мнения и насмешки във фейсбук, че „ с цел да има чист въздух, ще създадем ремонт на постройките, които блокират въздушния поток “.
„ Вчера денят беше белязан от две събития – връщането на Васил Божков и ограждението на Паметника на Съветската войска. Говорейки за ремонт, това беше метафора. По отношение на постройките има проблем – от една страна презастрояването в София, от друга – решението да се строят големи бизнес здания, които пречат на вентилацията на София “, изясни Григорова.
„ Ние сме като в купа. Говорим за замърсен въдух, само че и да спрем да караме коли, ние сме в купа. Строим празни здания “, обясни претендента на социалистите.
Тя съобщи още, че не е имала диалози с Радев. „ Не знам и какъв брой би трябвало да се меси- не е кмет или министър председател. Надявам се рационалните среди да намерят своите претенденти по места и да показват опция – освен в столицата, само че и в провинцията.
Не може да се концентрираме в София и след това да се оплаваме, че пристигнали селяните да ни вгорчават елитния живот “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР