Аз не мога да намеря точно обяснение защо не ѝ

...
Аз не мога да намеря точно обяснение защо не ѝ
Коментари Харесай

Диян Стаматов: Ако учител не се ваксинира сега, това ще е възможно през май или юни

Аз не мога да намеря тъкмо пояснение за какво не ѝ потръгва по един верен метод на имунизацията у нас. И това се случва освен в учителските среди, само че и измежду медицинските експерти. Не е толкоз всеобща еуфорията от имунизацията измежду хората на първа линия.
Това съобщи в предаването някогашният заместник-министър на образованието и науката и шеф на 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов ", Диян Стаматов. Той разяснява завръщането в клас на най-малките възпитаници, както и подготовката за втория стадий от имунизирането у нас, който касае българските учители.
Диян Стаматов уточни, че срокът, в който преподавателите би трябвало да заявят желанието си за имунизация пред шефа на съответното школо, изтича този четвъртък (7 януари). Стаматов изясни, че в случай че в този момент по някаква причина преподавател не съобщи желанието си да се имунизира, само че вземе такова решение на по-късен стадий, той ще би трябвало да изчака прекосяването на всички етапи на имунизационния проект. " Информираното решение на всеки един преподавател сега би трябвало да бъде доста ясно и тъкмо. Не би трябвало да забравяме и обстоятелството, че учителят е този, който би трябвало да даде и положителния образец - както на учениците, по този начин и на обществото. Аз самият, несъмнено, ще се имунизирам ", съобщи Диян Стаматов.
Той означи, че в случай че в този момент преподавателите не заявят желанието си да се имунизират, а на по-късен стадий вземат друго решение, то те ще могат в най-оптимистичния вид да си слагат ваксина през май или юни. 
Диян Стаматов означи, че по всяка възможност завръщането на огромните възпитаници в клас ще стане на няколко стадия.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР