Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам, че

...
Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам, че
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Проблемите в системата на МВР са системни

Аз персонално считам и управлението на партията, която съставлявам, че с втория мандат на „ Продължаваме промяната " можем да съставим държавно управление на малцинството с поддръжка от ГЕРБ. Това сподели съпредседателят на „ Демократична България " Атанас Атанасов в предаването на „ Тази събота " по бТВ.

Според него водачът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили. „ Най-добре е той да се отдръпне и да остави партията си. Той с изключение на, че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на личната си партия. България има потребност да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода омота българската страна в корупционни схеми, откъдето и да пипнете ", разяснява Атанасов.

В самата партия съгласно него също има хора, които желаят да се освободят от Борисов.

По думите му ГЕРБ би трябвало да поддържа кабинет, само че без да взе участие в него.

Той бе безапелационен, че Демократична България са подготвени да вземат третия мандат, в случай че отиде при тях. „ Имаме формула, имаме тактика, знаем по какъв начин би могло да се сътвори болшинство и държавно управление. Разбира се, за това нещо трябват доста съвещания, а може би и някои взаимни отстъпки. Но не трябва да стигаме до третия мандат ", добави Атанасов.

Проблемите в системата на Министерство на вътрешните работи са систематични. Министър Демерджиев стартира доста тежка задача с прочистването й, разяснява съпредседателят на Демократична България. „ Никак няма да му е елементарно. Той не може да се оправи с хората от екипа си и го виждам, че е самичък войник на фронта ", счита Атанасов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР