“Аз, когато съм влязъл в политиката, съм приел, че ако

...
“Аз, когато съм влязъл в политиката, съм приел, че ако
Коментари Харесай

Христо Иванов клекна: Ако гражданите искат да ни набият, ще го направят! Не им давайте мотиви

“Аз, когато съм влезнал в политиката, съм приел, че в случай че жителите желаят да ни набият, ще ни набият. Единственият метод е да не даваш претекстове за това ”.

Това разгласи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов от парламентарната естрада. Изказването му пристигна по време на дебатите за оставката на зам.-шефа на Народно събрание Мирослав Иванов, поискана от ГЕРБ.

Иванов изясни, че Народното събрание е мястото, което основава законите и би трябвало да пази конституцията и се възмути, че на входа му са сложени стоманени порти (б.а. – те бяха инсталирани през уикенда по гледище на Националната работа за охрана).

На идващия председателски съвет деликатно би трябвало да обсъдим стоманените порти, тъй като това също е част от цялата традиция и нашия парламентарен модел, достъпа на жителите и по какъв начин той наподобява, безапелационен бе той.

Резултат от метода ви е и решетката, за която говорите. Вчера разбрахме за нея, вие не сте длъжни да ни информирате, само че вие също сте бил сюрпризиран. В разследване на параноя е тази решетка. Безумно е надупчена постройката монумент на културата. Сложете решетки и на прозорците и по този начин всички ще сме зад тях, както обещавахте с идването си. Поемете самодейността и ги махнете. Не виждам за какво би трябвало да се разисква на председателски съвет. Кой там ще каже – доста ми харесва тази решетка, ще я оставим. Както е казвал Рейгън на Горбачов: “Бутнете тази стена ”, скочи в отговор Тома Биков от ГЕРБ.

Аз държа на това, което споделих – да го обсъдим на председателски съвет, тъй като може да има някакви съображения, рекомендации. Аз, когато съм влезнал в политиката, съм приел, че в случай че жителите желаят да ни набият, ще ни набият. Единственият метод е да не даваш претекстове за това. И архитектурата на тази постройка е част от конституционната динамичност в страната и по тази причина би трябвало да се подхожда деликатно към нея, настоя Иванов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР