Аз като цесекар не съм очаквал да доживея такова нещо.

...
Аз като цесекар не съм очаквал да доживея такова нещо.
Коментари Харесай

Двете ЦСКА-та в елита - войната продължава

" Аз като цесекар не съм очаквал да доживея такова нещо ". Думите са на известния треньор на ЦСКА Александър Станков. Още повече, че той е наследник на Борис Станков - един от най-успешните ръководители в историята на клуба. Това още повече укрепва горчивината на гротеската, на която са подложени многочислените червени почитатели.

Всъщност този парадокс се очакваше. Имаше индикации, че рано или късно ЦСКА 1948 ще влезе в елита. За този тим не се изсипваха толкоз средства, само че те бяха задоволителни най-малко за момента.

В последните дни обаче сензационно на напред във времето изскочи концепцията за обединяване сред двата клуба. Надеждите за това бяха подхранвани от срещата сред спонсора на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов и тарторите на агитката на ЦСКА.

     Найденов: Ще ми повдигнат монумент, в случай че има обединен ЦСКА

" След като им предложих да има обединен ЦСКА, който да се ръководи от почитателите, те оповестиха, че в случай че това се случи, ще ми повдигнат монумент на " Армията ". Конкретно думите бяха на Росен Петров.

ЦСКА би трябвало да е един, а почитателите би трябвало да избират президента на клуба с гласоподаване, чийто мандат да е примерно 5 години.

Феновете ще могат да си избират президенти, в случай че босовете не си правят работата. Финансирането ще се обезпечава посредством рекламодатели и спонсори.

Аз Ганчев съм го виждал единствено един път. Никога не сме се виждали преди и по-късно. Не сме имали допирни точки. Една нова среща наподобява невъзможна, тъй като неговият клуб си има спонсор. Знаете, това е  друга букмейкърска къща. Така че - не виждам по какъв начин ще се осъществя предлагането на почитателите да зарежа ЦСКА 1948 и да се озова на стадион " Българска войска ".

Това са думите на Цветомир Найденов все още. Очевидно сблъскването на спонсорски ползи ще сътвори към този момент пречката пред влизането му на " Българска войска ".

                     Кюстендилеца: Няма да се сплотяваме с фиктивен клуб

Един от тарторите на агитката на ЦСКА Иван Велчев – Кюстендилеца съобщи след срещата с Гриша Ганчев, че обединяване сред ЦСКА и ЦСКА 1948 е невероятно.

Нашата концепция е да се затрие тимът с числата, който за нас е израстък и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на сделка сред господин Найденов и господин Ганчев. Виждаме, че от  изявите на господин Найденов, това е невероятно, отчитаме тази среща като неточност. “

„ Бяхме длъжни. Срещата беше с неговото познание, той даже ни подтикваше. Ние също бяхме длъжни и мислехме, че има потребност от такава среща. Не можем да се вършим, че тим с името ЦСКА няма в Първа лига. Не съм очаквал нещо друго. Този тим се дирижира някъде по-отгоре. Той и да има предпочитание за нещо, може би му е неразрешено. “

„ Господин Ганчев е подготвен на всичко, с цел да сплоти алената общественост. Вече всичко е изгубено. Ще се надигнем против тях може би още първи кръг на шампионата. “

Не ми е прелестно, че играем с тим, който носи нашето име. На никой не е прелестно. Цяла Европа се вълнува от това. Не е прелестно. Не желаеме някой да носи нашата звезда, емблема и свещените четири букви. Всички знаем, че това е израстък. Приключваме всякаква връзка с тях. Разбрали сме се с Ганчев да домакинстваме на „ Българска войска “, няма да се навием да играем на „ Васил Левски “.     

Няма какво да се лъжем - Цветомир Найденов е доста нееобходим на " Армията ", с цел да може ЦСКА да построи сполучливо финансиране и да направи конкурентен тим за купата у нас и за положително показване в Европа. Вижда се и от дилетанти, че Гриша Ганчев не може да устоя достътачно добре клуб с искания и аура като ЦСКА.

Как ще се развият нещата отсега нататък, следва да забележим. В родния футбол нещата, мненията и настройките се трансформират бързо.

В този смисъл е много забавно какво ще се случи първо с ЦСКА 1948. Дали този клуб ще върви наголе със съществено финансиране или ще играе ролята на контра на ЦСКА, каткто настояват почитателите.

Факт - неуместната обстановка е подигравка с почитателите. Дали всичко това е режисирано, също следва да разберем.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР