Аз имам отделен живот и моите интереси, а Кирил има

...
Аз имам отделен живот и моите интереси, а Кирил има
Коментари Харесай

Линда проговори за отношенията с Кирил Петков. Изненадата

" Аз имам обособен живот и моите ползи, а Кирил има неговата работа. Не ги смесваме. ” Признанието направи брачната половинка на Кирил Петков – Линда, в подкаста " Гласът на Мама " на Дир.бг.

Изслушвам го, само че нямам нищо общо с това. Аз даже не съм още българка и концепцията за политика ми е малко странна, сподели топ сладкарката, майсторка на безглутенови торти.
-->
Линда призна, че към момента й е необичайно, че хората я разпознават на улицата.

" Аз съм една канадка в България с моя бизнес и с моите три деца. Кирил реши да влезе в политиката. Нямам проблем с това. Радвам се, че децата са по-големи и независими ", описа тя.

" Българите са доста черно-бели като хора. Свикнала съм в магазина към мен да са доста общителни, да питат по какъв начин съм, подправено е, само че те кара да се чувстваш обикновено. Тук, в България, влизам в магазина, само че няма нищо такова. Жената отива да пуши и е ядосана. Това ми беше доста необичайно първоначално. Първото нещо, което научих за България, беше през 80-те години. Майка ми пиеше вино " София " в Канада, тогава имаше много български виновност и на бутилката вино имаше картата на България, бях на към 9 години ".

Когато идва в България преди 16 години, не знае български въобще.

" Но желаех да си приказвам с бабата на Кирил. Това беше доста значимо за мен, тъй като възрастните хора са доста забавни и пазят забавни предписания. Езикът за мен е доста значим, не ми върви в езиците, само че имах огромно предпочитание да науча езика ", описа Линда.

Вдъхновител на книгата на Линда Петкова е нейната майка Маргарет.

" Тя доста обича риба. От Нова Скотия е и там има доста морски блага. Вуйчо ми имаше транспортен съд за миди " Сен Жак ", има доста омари.. "

На морето обичаме да вършим салати, риба на скара или огън, лесни предписания, вършим повече пресни артикули, споделя още Линда Петкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg