Аз говорих с дъщеря си и искам да подчертая, че

...
Аз говорих с дъщеря си и искам да подчертая, че
Коментари Харесай

Радев се сопна на Нинова! Каза истина за дъщеря си

" Аз приказвах с щерка си и желая да подчертая, че от нейна страна няма стихотворец ангажимент, няма контракт за присъединяване във филм ". Това сподели президентът Румен Радев през днешния ден във връзка нападките на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на съвещание на парламентарната комисия по просвета и медии, заяви Би Ти Ви.

Нинова зададе въпрос на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков дали дъщерята на президента взе участие в продукция, финансирана от публичната телевизия.
-->
Изслушването на Кошлуков беше във връзка кино лентата " Ботев " на режисьора Максим Генчев, излъчен на 2 януари от Българска национална телевизия, който провокира доста сериозни реакции.

В тази връзка се появиха и медийни изявления, че дъщерята на президента - Дарина Радева, която учи в НАТФИЗ, ще извърши основната роля в идната историческа продукция на Генчев - " 1349 ", също финансирана от Българска национална телевизия.

На съвещанието на парламентарната комисия по просвета Кошлуков дефинира изявленията за присъединяване на Дарина Радева във кино лентата " 1394 " като " неистини и злословия в медиите ".

Президентът добави в коментара си през днешния ден: " Радвам се, че моите деца избраха да останат да учат и да се развиват в България, макар българските политически нрави, които непрестанно ги подлагат на някакви тествания. Надявам се, че това няма да пречупи фантазиите им и вярата им в България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР