Айлин подчерта, че ще запомни участието си е “Ергенът с

...
Айлин подчерта, че ще запомни участието си е “Ергенът с
Коментари Харесай

Айлин разкри пикантни подробности за отношенията си с Евгени

Айлин акцентира, че ще запомни присъединяване си е “Ергенът ” с първата ѝ среща с Евгени и изненадата с танца на обичаната ѝ ария.

" Аз съумях да прекарам най-вече време с Евгени. Имахме страхотни моменти. Бях доста щастлива. Просто не бяхме на един стадий или най-малко той по този начин го разбра. Смятам, че за толкоз малко време нямаше по какъв начин там да кажа на този стадий, че съм подготвена. Смятам, че много път би трябвало да извървиш с един човек, с цел да кажеш, че си подготвен.
                             

Върнах се, тъй като имах нещо неизказано. Исках да му покажа, че в действителност имам нещо по-специално към него. Мисля, че ме разбра ", показа в ефира на БТВ Айлин Бобева.

" Много ще се веселя, в случай че Валерия завоюва. Ще си останем приятелки. Искам да отида на тяхната женитба, в случай че има такава ", сподели още тя. 

                             

“Мислех си, че доста съм го впечатлила. Усещаше се химия сред нас. Имахме една страхотна самостоятелна среща. Комуникирахме добре, споделихме си много персонални неща. Явно нещо не е било задоволително ”, сподели Боряна Лекова.
Боряна добави, че си е тръгнала с доста позитивни страсти от шоуто.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР