Авторите и продуцентите на телевизионната игра Форт Бояр“ решиха да

...
Авторите и продуцентите на телевизионната игра Форт Бояр“ решиха да
Коментари Харесай

Помните ли Форт Бояр? Страшни неща се случват с шоуто

Авторите и продуцентите на телевизионната игра „ Форт Бояр “ взеха решение да заменят тигрите, охраняващи съкровищницата на крепостта, с виртуални 3D модели, оповестява телевизионният канал БиЕфЕм.

„ Няма да има тигри в идващия, 33-и сезон на програмата “, споделят основателите. Решението хищниците да бъдат „ пенсионирани “ се дължи на „ нуждата да се отговори на настояванията на все по-ангажираното с благополучието на животните и тяхната отбрана общество “.

Първоначално уредниците възнамерявали да употребяват в новия сезон архивни фрагменти с пазителите на съкровището, само че по-късно трансформирали решението си.

Както прецизират от телевизионният канал, 3D моделите могат да взаимодействат с играчите. Засега виртуалните тигри ще бъдат единствено в съкровищницата, „ само че е допустимо през идващите сезони да се появят и на други места във форта “.

Продуцентите ще запазят един от значимите субекти на играта – укротителката на мистичните тигри Фелиндра. Тя въпреки всичко ще обърне главата на статуята на тигъра, с цел да разбере дали играчите ще получат монети в края на шоуто.

За първи път „ Форт Бояр " се излъчва по френската телевизия през лятото на 1990 година. Мястото на снимането е едноименната цитадела, издигната по заповед на Наполеон, покрай град Ла Рошел.

Както споделя легендата, в продължение на 200 години, старейшината Фура криел пари в съкровищницата на крепостта. За да бъде намерено имането, участниците би трябвало да намерят ключовете, скрити в стаите с клопки, както и да открият думата за ключова дума.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР