Автомобилният състезател и шампион на България Крум Дончев застава зад

...
Автомобилният състезател и шампион на България Крум Дончев застава зад
Коментари Харесай

Крум Дончев подкрепя кампанията „Най-добър млад шофьор на България“


Автомобилният играч и първенец на България Крум Дончев застава зад самодейността " Най-добър млад водач на България ". Кампанията е проведена от Съюзът на българските автомобилисти (СБА) в подпомагане с представители на страната и бизнеса. Надпреварата се организира в интервала 5 февруари – 12 май и в нея могат да вземат присъединяване всички български водачи сред 18 и 26 години, които имат до 5 години стаж зад кормилото и нямат нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.

Първият кръг на надпреварата продължава до 27 април. В този интервал всеки участник би трябвало да реши тест в уеб страницата на събитието. С него уредниците ще ревизират теоретичната подготовка на участниците. Въпросите са свързани главно с познаването на разпоредбите за държание на пътя.

Вторият кръг на надпреварата ще се организира на 12 май 2018 година на писта Дракон, с. Калояново. Там ще бъдат изпитани всички умения на участниците, които би трябвало да имат в всекидневието си – заобикаляне на трудности, паркиране, преодоляване на автомобила върху мокра или заледена настилка, промяна на гума, инспекция на техническото положение на автомобила, оказване на първа помощ на потърпевши при ПТП и пр.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР