Автомобилният производител Audi влиза в бизнеса с електрически тротинетки. Новото

...
Автомобилният производител Audi влиза в бизнеса с електрически тротинетки. Новото
Коментари Харесай

Audi стъпва на пазара с електрически тротинетки

Автомобилният производител Audi влиза в бизнеса с електрически тротинетки. Новото транспортно средство Audi e-tron Scooter, на половина скейтборд, на половина скутер, е напълно електрическо и ще се продава на цена от към 2000 евро.

Електрическата тротинетка на Audi не се разграничава изключително по характерности от китайските оферти в сегмента - тежи 12 кг и може да измине до 20 км с едно зареждане, а оптималната скорост е 20 км/ч.

Това обаче, което разграничава тротинетката, е прецизността в ръководството. Благодарение на структурата на кормилото и на четирите колела скутерът може да се ръководи с една ръка. Посоката може да се избира като при скейтборд - с наклоняване на тялото. Оборудването включва светодиодни светлини начело и откъм гърба, а за сигурността се грижи хидравлична крачна спирачка. Кормилото на скутера побира батерията и електрониката на транспортното средство. Моделът разполага с екран, който демонстрира статуса на батерията. Скутерът се зарежда посредством елементарен контакт за електричество или посредством особено гнездо в багажника на моделите Audi e-tron. Интерфейс, включващ Bluetooth, разрешава самостоятелни настройки на характерностите на пътуването, като обезпечава и отбрана против кражба. Тротинетката е направена или от дърво, или от въглерод и се предлага в сив и черен цвят.

Производството на тротинетката е планувано за идната година, като поръчки ще стартират да се одобряват в края на тази.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР