Автомобилните ентусиасти често остават неразбрани и това се дължи на

...
Автомобилните ентусиасти често остават неразбрани и това се дължи на
Коментари Харесай

Така е там - едно нарастващо съпротивление в американското общество

Автомобилните запалянковци постоянно остават неразбрани и това се дължи на разнообразни аргументи, най-важната от които е основаването на проблеми на други хора. Едно от последните придвижвания, които заплашват обичаното им занимание по посока на характерния модулиран и висок тон от ауспуха, идва от щатите, провинциите и общините, които афишират отворен „ ловджийски “ сезон за всяко транспортно средство, което е прекомерно шумно за техните случайно избрани стандарти. Последният образец идва през Ню Йорк.

Благодарение на обява във Фейсбук страницата Lowered Congress излиза наяве, че управата на „ Голямата ябълка “ към този момент употребява микрофони на градските камери, с цел да хваща всеки, чиято изпускателна система не е в сходство със закона. Публикацията демонстрира писмо, изпратено до някого при започване на февруари, което му подрежда да закара своето BMW M3, което издава прекалено много звук, за тестване на шума.

В този случай лицето е пренебрегнало първото съобщение и по тази причина му е издадено второ. Само дето този път е връчена и призовка. Неявяването може да докара санкция от $875, която се усилва при следващо отсъствие.

Изпратеното по пощата уведомление има за цел да принуди хората да съблюдават закона. За доста хора това не е нещо изключително и огромна работа. В края на краищата, на хората им писва да слушат кресчендото на изгорелите газове от ауспусите и ние почтено казано имат право. Но това евентуално няма да спре единствено до понижаване на шумовото замърсяване и там е мястото, където е същинската заплаха за прекомерно повярвалите си майстори на модификацията.

Подгответе се за това, което може да бъде идващото. В Съединените щати да бъдеш глобяван за превишена скорост поради запис от камера, а не от служител на реда на пътя, не е на всички места. Някои щати имат такава процедура като Ню-Йорк, до момента в който други не. Разпространявайки тази практиката, другите щати неизбежно ще се занимават с още въпроси, свързани със сходството на фабричните настройки на колите. Никой не би трябвало да се шокира от това - като това камерите да вземем за пример да рапортуват хора за изгасена светлина на регистрационния им номер или каквото друго бъде решено, че би трябвало да бъде осъдено с санкции.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР