Автомобилната компания Volkswagen обяви, че спира да произвежда емблематичния си

...
Автомобилната компания Volkswagen обяви, че спира да произвежда емблематичния си
Коментари Харесай

Volkswagen Beetle отива в историята

Автомобилната компания Volkswagen разгласи, че стопира да създава емблематичния си Beetle. Последните коли от този модел са подготвени да изоставен поточната линия в Пуебла, Мексико като компанията ще означи прекратяването на производството със специфична гала в завода.

Заводът в Мексико ще бъде употребен за произвеждане на нов стилен SUV, предопределен за северноамериканския пазар. През септември 2018 година Volkswagen разгласи, че ще създава последна версия на серията Beetle и ще приключи индустриалната активност през актуалната година.

Beetle претърпя бурно развиване през историята от основаването си до последните модели, които сложиха края на емблематичния автомобил. След седем десетилетия произвеждане и три генерации дизайн, Volkswagen изпрати в предишното колата, която доби известност с кино лентата на Walt Disney Productions от 1968 година "The Love Bug ", в който взе участие като Хърби и направи възторг на спортната писта в Калифорния.

Последният автомобил Volkswagen Beetle, който ще излезе от поточната линия, ще бъде изложен в музея на Volkswagen в Пуебла.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР