Автомобилът, с който беше спрян бившият финансов министър Владислав Горанов,

...
Автомобилът, с който беше спрян бившият финансов министър Владислав Горанов,
Коментари Харесай

Атанас Фурнаджиев: Колата на Горанов е редовна, не е издирвана

Автомобилът, с който беше спрян някогашният финансов министър Владислав Горанов, е постоянен, а не търсен. Това съобщи пред Нова телевизия Атанас Фурнаджиев, притежател на компанията, от която е закупена колата на някогашния финансов министър.

„ Както господин Горанов, по този начин и ние, сме жертви на автомобилната мафия. Колата е закупена от нас от Германия, с явен генезис, платена е по банков път и лизингована на Владислав Горанов ”, изясни той.
Автомобилът, с който е спрян Владислав Горанов, е чист - данните били клонирани
Автомобилът, с който е спрян някогашният министър Владислав Горанов, е чист. Данните били клонирани. Колата, с която е спрян на граничен пу...
Прочети повече
„ Единственият метод да разберем дали даден автомобил се търси е при регистрацията в КАТ. Той е минал два пъти в КАТ - първо - при регистрацията от нашата компания, а по-късно при вписването на Горанов като ползвател на талона. При тези две инспекции не е открито автомобилът да е търсен. Минал е и митница през Германия ”, добави Фурнаджиев. 

Относно дейностите на автомобилната мафия Фурнаджиев изясни, че е честа процедура да се основават двойници на скъпи коли. „ Ние имаме още два такива случая сега. Създават се двойници, карат се в съответните страни. Това се прави нормално за коли над 100 000 лв. ”, сподели още притежателят на компанията, от която Горанов си е купил колата. 

Още:

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР