Ченгета от Монтана нищят случай с източена 400 литра нафта

...
Ченгета от Монтана нищят случай с източена 400 литра нафта
Коментари Харесай

Сръчен бандит източи 400 литра нафта от спрял за почивка камион на Е-79 в Монтанско

Ченгета от Монтана нищят случай с източена 400 литра нафта от спрял за отмора камион на Е-79, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Случаят е от през вчерашния ден, край разклона за село Долна Вереница. Около 9 часа на тел. 112 постъпил сигнал, че на път Е-79, в посока Видин, била осъществена кражба на дизел. Обадилият се пояснил, че горивото е източено от спрял за отмора влекач „ Рено “ с полска регистрация и прикачено полуремарке, вид цистерна „ Фелдбиндер “, с датски регистрационен номер. Под резервоара на влекача били открити следи от разлято гориво. 
По данни на 43-годишния лидер на камион, който е от Република Беларус, от десния контейнер на влекача липсвали към 400 литра дизелово гориво. Тежкотоварният автомобил спрял за отмора в 00.00 ч. на 7 май, като кражбата на горивото била открита след 9.00 ч. 
По случая е осъществен оглед на местопроизшествието от чиновници на районното ръководство в Монтана и е формирано досъдебно произвеждане по член 195 алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР