Автомобилът на млад шофьор бил много шуменПътни полицаи в Пловдив

...
Автомобилът на млад шофьор бил много шуменПътни полицаи в Пловдив
Коментари Харесай

Катаджии съставиха фиш по слух

Автомобилът на млад водач бил доста гръмък

Пътни служители на реда в Пловдив са съставили фиш с санкция от 50 лв. за техническа нередовност на лек автомобил употребявайки само слуха си. Това излиза наяве от обява в една от известните Facebook групи.

Катаджиите написали фиш за гръмък автомобил само разчитайки си на личния си слух, без да употребяват, каквато ѝ да е инсталация.

„ Може ли някой да изясни санкцията, която получи синът ми. Той е запалянко. Първата му кола. Хонда въведения. Той кара отговорно. Полицията го спряла. Казвайки, че колата му подвига прекалено много звук. Но колата е тествана от КАТ. Полицията нямаше устройство за инспекция на децибелите. Но го санкции единствено въз основа на това, което чу. И го принуди да подпише санкция, за която не беше склонен. И санкцията демонстрира, че не може да подаде тъжба. Това обикновено ли е? “, написа във фейсбук Артур Мол, съобщи.



Част от коментиращите го поучават неотложно да подаде тъжба в съда, а други пък са на противоположното мнение – съгласно тях мъжът трябвало да се радва, че автомобилът на сина му не е спрян от придвижване. Аргументът е, че младите водачи би трябвало да са още по-стриктни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР