Автомобил с пловдивска регистрация влезе в еднопосочна улица и предизвика

...
Автомобил с пловдивска регистрация влезе в еднопосочна улица и предизвика
Коментари Харесай

Софиянец за пловдивчанка: Айде, задна, ще се научите!

Автомобил с пловдивска регистрация влезе в еднопосочна улица и провокира недоволството на столичанин, научи Sofia24.bg . Клип беше оповестен във Facebook, на който се вижда по какъв начин лекият автомобил " Нисан " дава обратно, с цел да има място за разминаване, само че е на косъм да бутне стол и да се удари в спрял бус. 

Случката се е разиграла на улица " Княз Борис I ", която води към бул. " Тодор Александров ". Коментиращите в обществената мрежа споделят, че водачът на леката кола в действителност е жена. Ето и реакциите им: 

- " Как е пристигнала от Пловдив....? " ;

- " Куцо и сакато потегли да кара, горивото 3 лева, обаче пари нямат " ;

- " Правиш се на огромния мъж пред неопитна жена ли, похвално " ;

- " Това, че е неопитна, значи, че не би трябвало да знае разпоредбите, по този начин ли да ви разбирам? " ;

- " За госпожата/госпожицата от Пловдив не знам..., само че като стартират със столове, щайги, кашони и така нататък да си пазят места........мъка " ;

-С това отношение нито една пловдивчанка повече няма да ти върже

- " Какво като е жена? Като не може да кара и не знае правилника, да не се качва на кола, просто е " ;

- " Селяндура по какъв начин се прави на женички, що не дойдеш на някой мъж да се правиш по този начин, ще ти свие сърмите и след това ще ревеш и викаш полиция. Много си повярваха някои, в този момент като ви затворят отново ще е за последно за множеството " ;

- " Да в нарушаване е, разбрахме! Дори и тя самата го е схванала, само че очевидно снимащия има много време за губене, първо да снима и второ на 3 лв. гориво да чака и да я кара да се връща обратно, а сигурно някъде е имало опция да се разминете и да не губите време и гориво. Именно по тази причина извънземните не споделят с нас ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР