Автобус с военни и товарен автомобил "Мерцедес" се удариха на

...
Автобус с военни и товарен автомобил "Мерцедес" се удариха на
Коментари Харесай

Автобус с военни се заби в камион край Дибич, има ранени

Автобус с военни и товарен автомобил "Мерцедес " се удариха на пътя Шумен-Карнобат при разклона за село Дибич тази заран, оповестява Труд бг.

За шанс единствено двама от военните са потърпевши, те са били откарани в шуменската болница и по първични данни са с порезни рани.

При удара са потрошени прозорците на рейса и стъклата са напълнили вътрешността му. Страничното стъкло на товарния автомобил е избито.

"Уплахата беше повече ", споделиха униформени, пътували в автобуса. Те са от поделението в близкото с. Радко Димитриево и обясниха, че получили новия рейс неотдавна.

Сега още веднъж ще би трябвало да бъдат извозвани с десетилетен "Чавдар ", разясниха военните.

Произшествието станало минути след 8 часа. Към мястото на случая са ориентирани екипи на полиция, на пожарната и незабавна помощ.

По данни на ОДМВР- Шумен е открито, че 37-годишен лидер на "Мерцедес Спринтер " с варненска регистрация се движил в посока към Шумен.

Навлязъл леко в лентата за насрещно придвижване и странично се блъснал с рейса.

Превозните средства не пречат на придвижването. Водачите на двете транспортни средста са правоспособни. Тествани са за алкохол, пробите са им негативни, оповестиха от полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР