Автобус с бургаска регистрация е катастрофирал на връщане от екскурзия

...
Автобус с бургаска регистрация е катастрофирал на връщане от екскурзия
Коментари Харесай

Кметът на Бургас с информация за пострадалите в катастрофата с автобус


Автобус с бургаска регистрация е аварирал на връщане от екскурзия от Кавала. Има ранени и един умрял. Събирам информация, с цел да се опитаме да помогнем. Свързал съм се с болничното заведение в Хасково. Очаквам информация за положението на ранените, както и информация от компанията транспортьор. Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов, съобщи " Фокус ".

" 6 от дамите, в това число екскурзоводката, са в болничното заведение в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с пострадвания, само че няма заплаха за живота им, съгласно уверенията на шефа на болничното заведение. Има още хора, които сега се диагностицират в незабавното поделение ", съобщи кметът. Пътниците са били 40. 19 са потърпевшите, 9 са в болничното заведение в Хасково, в Свиленград са 4, в Харманли са 6.
-->

" Двама от потърпевшите са в по-тежко положение, измежду потърпевшите са и две деца. Разговарях с шефа на Спешна помощ, имаме подготвеност на следващия ден сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас. Вече потегли рейс от Бургас, който да прибере хората без пострадвания. 17 наши съграждани са сега в кметството на село Младиново, на топло са, обезпечено им здравно лице, отворили са магазина в селото, с цел да ги нахранят, за което от сърце благодаря на кмета Никола Господинов и локалните хора ", сподели още Димитър Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР