Австрийският канцлер Себастиан Курц окачестви като атака на Турция над

...
Австрийският канцлер Себастиан Курц окачестви като атака на Турция над
Коментари Харесай

Австрия: Това е атака на Турция над ЕС

Австрийският канцлер Себастиан Курц окачестви като " офанзива на Турция над Европейски Съюз и Гърция " решението на Анкара да отвори границите си с Европа за бежанците на турска територия, заяви AFP.

Това е офанзива на Турция над Европейски Съюз и Гърция. Човешки същества се употребяват за оказване на напън над Европа, съобщи консервативният водач на конференция за ситуацията в Сирия и на турско-гръцката граница, където са се струпали хиляди мигранти, искащи да отидат в Европа.

Себастиан Курц пожела европейските водачи да окажат отпор на " съзнателните дейности на президента Ердоган, който употребява бежанците като оръжия ". " Не би трябвало да се поддаваме на напън. Ако в този момент отстъпим пред турския напън, в случай че президентът Ердоган се окаже спечелилият, който взема решение дали десетки хиляди човешки същества могат да се втурнат към Гърция и Европейски Съюз, ще последват стотици хиляди и със свободното придвижване на хора в Европа ще бъде свършено ", съобщи канцлерът на Австрия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР