Румъния неочаквано постигна повече от категорична победа срещу Украйна с

...
Румъния неочаквано постигна повече от категорична победа срещу Украйна с
Коментари Харесай

Скандал! Лунин и Зинченко изгонили треньора от съблекалнята

Румъния ненадейно реализира повече от безапелационна победа против Украйна с 3:0 и откри Европейското състезание по най-хубавия метод. Освен положителната офанзива в редиците на спечелилия добре работеше и отбраната.

Украинците бяха обезверени след мача, а всичко това докара до сборичкване в съблекалнята.

Репортерите на " Билд " разкриват, че е имало разгорещена среща, на която треньорът Серхий Ребров не е участвал, защото вратарят Андрий Лунин и Олександър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята.

Смятаха, че той не би трябвало да участва на срещата и тогава стартира огромен пердах.

А Ребров беше пряк на конференцията и не се поколеба да съобщи, че футболистите са отговорни за провалянето. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко, с цел да победят Румъния.

„ Ние представляваме Украйна на този шампионат, това е значим миг за цялата нация. Играчите получаваха известия от воини, от бойци в предишното. Всеки състезател би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Ако не го създадат, ще бъде мъчно “, разяснява Ребров.

„ Няма значение кой е любимец. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било през вчерашния ден или предходната година. Не достигнахме равнището си, би трябвало съществено да се подготвим за идния мач “, добави той.

„ Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че съставляват една велика и мощна страна, която повече от две години се бори за нашата независимост, за всички нас. Те не дадоха всичко от себе си, изгубиха. Така че се оправдавам. Трябва да се подготвим за идващия мач против Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна “, сподели Ребров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР