Австрия засилва полицейските проверки по границата си с Германия, след

...
Австрия засилва полицейските проверки по границата си с Германия, след
Коментари Харесай

Австрия засилва полицейските проверки по границата с Германия

Австрия ускорява полицейските инспекции по границата си с Германия, откакто нейната съседка легализира притежанието на лимитирани количества канабис за развлекателна приложимост. Това съобщи Асошиейтед прес.

Новият закон в Германия влезе в действие на 1 април. Той легализира притежанието на до 25 грама марихуана за персонална приложимост, както и развъждането на до три растения.

Втора част от законодателството, съгласно която поданици на Германия на възраст 18 и повече години ще имат право да се причислят към клубове с нестопанска цел за развъждане на канабис, от които могат да купуват марихуана, влиза в действие на 1 юли.

Европейските страни имат набор от правила и подходи към канабиса, който остава противозаконен за развлекателна приложимост на множеството места. Австрия няма желание да последва образеца на Германия и твърди, че желае да предотврати всяка трансгранична търговия.

Австрийският министър на вътрешните работи Герхард Кернер означи, че ще има засилени инспекции по границата с Германия. По думите му задачата е да се понижи броя на водачите, качили се да карат под въздействието на марихуана.
 Германия утвърди частична заверка на канабиса от април
Германия утвърди частична заверка на канабиса от април

Обществената консумация ще бъде позволена, стига да не е в полезрението на деца или наоколо до спортни съоръжения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР