Австралия превзема документалните канали на Viasat World от 1 октомври!

...
Австралия превзема документалните канали на Viasat World от 1 октомври!
Коментари Харесай

Дивата Австралия по VIASAT NATURE, Австралийски търсачи на злато - нов сезон - по VIASAT EXPLORE

Австралия завладява документалните канали на Viasat World от 1 октомври! Рубриката " Дивата Австралия " започва по Viasat Nature още в първия ден на месеца и ще покаже изумителни документални филми като " Големия бариерен риф " на Сър Дейвид Атънбъро, " Магическата Австралия " и " Дивата Австралия ". За точната стратегия следете.
Най-новият сезон на супер-успешните " Австралийски търсачи на злато " дебютира по Viasat Explore на 7 октомври , понеделник, като за най-запалените почитатели на поредицата, каналът за мъже на Viasat World е подготвил 48-часов маратон с предходните сезони в събота и неделя, 5 и 6 октомври. Програмата е на:.
По-умерените почитатели на Австралия могат да пресечен за час в неделя, 6 октомври, с цел да проследят премиерата на " Ветеринар в пустошта " от 14:00 часа по Viasat Nature.
" Дивата Австралия " по Viasat Nature

Отделяме особено място на невероятното многообразие на природата на Австралия. Последвайте Дейвид Атънбъро в Големия бариерен риф, навлезте в света на най-загадъчните и рискови животни и пътувайте обратно във времето до праисторическа Австралия. Ако сте жадни за повече съкровища от невероятния континент, гледайте четвъртия сезон на " Австралийски търсачи на злато " по Viasat Explore!

" Австралийски търсачи на злато " – най-новият сезон по Viasat Explore

В четвъртия сезон от " Австралийски търсачи на злато " се появява нов екип от щата Виктория, чиято цел е да открият парчета на стойност милиони долари, имайки поради, че на тяхна територия е намерено най-голямото наносно злато на планетата. Докато новаците преследват чудовищната си фантазия, опитните търсачи на злато възнамеряват нови интервенции, създават нови територии и се насочат още по на север в суровите условия на Западна Австралия. Без да се опасяват от отровните змии, свирепия зной и личните си недостатъци, златотърсачите преследват по-упорито отвсякога задачите си за замогване.

Ветеринар в пустошта по Viasat Nature

" Ветеринар в пустошта " ще ви срещне с Рик Фени - ветеринар с 40-годишен опит, фамилията му и мрежата му от ветеринарни клиники, които демонстрират какво е да се работи с животни в най-враждебните условия в Западна Австралия. Рик е един от най-интересните ветеринари в света - от началото на кариерата си той се придвижва с каравана и поддържа този метод на живот от този момент. Той постоянно се впуска в странствуване от 3000 км през цяла Западна Австралия, с цел да посети отдалечени клиенти, ветеринарните си клиники и фамилията си. Поредицата демонстрира сина на Рик Ед - морски биолог и специалист по акулите, неговата щерка и колежка Луиза Фени и екипите от отдадени млади ветеринари, които работят в многочислените му клиники в Западна Австралия.

" Гигантите на природата от вътрешната страна " по Viasat Nature

Поредицата - притежател на голям брой награди, разкрива интимните секрети на най-забележителните зверове в света. Всеки епизод показва дисекция, която отваря нова вероятност върху животинската еволюция.
Проследете приключенията на екипа на разнообразни екзотични места, с цел да изследвате дружно с тях по какъв начин рисковите условия на околната среда са основали странни и красиви животни като полярната мечка, кашалота и гигантската кожеста костенурка. Докато оглеждате от близко невероятните животни, дисекцията им демонстрира научната връзка сред еволюцията и развиването. Не пропускайте да се насладите на естествените чудеса от вътрешната страна на открито.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР