Австралия благодари на Тайван за предоставянето на качествена медицинска грижа

...
Австралия благодари на Тайван за предоставянето на качествена медицинска грижа
Коментари Харесай

Австралия благодари на Тайван за здравната помощ

Австралия благодари на Тайван за даването на качествена здравна грижа за повече от 10 интернационалните бежанци, нуждаещи се незабавно от здравна помощ. Те са имали съществени болести, до момента в който са били настанени на остров Науру, който служби като чуждестранен център за задържане на имигранти.

Австралийците благодариха на тайванските управляващи и оповестиха, че всички тези бежанци са се съгласили да бъдат лекувани в Тайван и след това върнати назад на тихоокеанския остров Науру, когато бъдат изписани от болничното заведение.

Тайван завоюва международно самопризнание за качествената си здравна грижа и принос към интернационалната общественост в региона на опазването на здравето и медицинските грижи, се споделя в изказването на австралийците, съобщи Focus Taiwan.

Тайван оказа помощ на бежанците като част от меморандум за съгласие с Австралия, излиза наяве от тайванското външно министерство. Тайванските здравни управляващи са оказали помощ на лица от австралийския център, които са имали потребност от здравна помощ, само че не са можели да си разрешат такава.

В меморандума е записано, че Австралия дава отговор за изискванията на превоз и медицински сметки за бежанците. В центъра на остров Науру са признати лица от Иран, Шри Ланка, Виетнам и други страни. Тайван желае да работи в съдействие и с други страни, с цел да се усъвършенства здравето на всички хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР