Авиокомпанията търси както кадри с предишен опит, така и такива

...
Авиокомпанията търси както кадри с предишен опит, така и такива
Коментари Харесай

Wizz Air назначава 100 души като част от кабинния си екипаж в България

Авиокомпанията търси както фрагменти с предходен опит, по този начин и такива без, и предлага конкурентна заплата, образование в това число за водачи, безвъзмездни билети и многообразие от обществени придобивки
Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и водещият авиопревозвач в България, възнамерява да назначи 2000 нови члена на кабинния екипаж и над 800 нови водачи в мрежата си до декември 2022 година 100 души ще бъдат наети единствено в България тази година като част от локалния кабинен екипаж. Това разгласи през днешния ден Андраш Радо, старши управител за набиране на кабинен екипаж в Wizz Air, по време на медийно събитие в София, на което разяснява амбициозните проекти за напредък на превозвача. Разширяването на екипа на Wizz Air ще помогне на компанията да реализира задачата си да оперира с 500 самолета и 20 000 души екип до 2030 година, а на локално равнище ще поддържа развиването на туризма и стопанската система в България.

Ентусиазираните претенденти, които постоянно са мечтали за вълнуваща кариера в небето, могат да се причислят и да аплайват персонално за член на кабинния екипаж на WIZZ, като наблюдават за идните дни за набиране на фрагменти в техния град и се записват авансово за тях. Желаещите могат да аплайват за отворените позиции и в двете бази на Wizz Air у нас – във Варна и в София, като идващите събития за кандидатстване за член на кабинния екипаж са на 3 юни във Варна, на 9 юни в Бургас и на 9 юни в София.

Wizz Air приема кандидатури както от хора с предходен опит като кабинен екипаж, по този начин и от такива без никакъв доскорошен опит. Авиокомпанията ще обезпечи професионални образования на всички определени претенденти, които не престават сред четири и шест седмици, според от опита им, а новоназначените ще получават финансиране през целия интервал на образованието. Като компания, отдадена на това да дава висококачествено обслужване на клиентите, Wizz Air има прецизни критерии, за които следи при процеса за асортимент на фрагменти, като да вземем за пример: да са навършили 18 години, да доближават 210 см изправени на пръсти, да имат приключено приблизително обучение, да владеят свободно – документално и говоримо – британски и български език, и да могат да плуват. Пълните условия можете да прочетете.

След като новите фрагменти се причислят към Wizz Air като пълноправни членове на кабинния екипаж, те ще се радват на конкурентна заплата, комфортен месечен график и разнородни благоприятни условия за професионално развиване, като програмата „ Cabin Crew to Captain “ на Wizz Air, която дава опция на съществуващите членове на кабинния екипаж да преминат през образования за приемането на лиценз за търговски водач. Кабинният екипаж на Wizz Air също може да се възползва от отстъпки за полети и бонуси от самолетни билети за фамилията и приятелите си, с цел да могат да пътуват по света и да основават незабравими мемоари.

Днес по време на медийно събитие Андраш Радо, старши управител за набиране на кабинен екипаж в Wizz Air, разяснява: „ Кариерата в авиоиндустрията е една от най-мечтаните специалности в целия свят, тъй че – в случай че постоянно сте мечтали за кариера в небето, вълнуваща работна среда, конкурентна заплата и да се събуждате всяка седмица в друга дестинация, Wizz Air е компанията, в която би трябвало да кандидатствате още през днешния ден! България постоянно е била един от най-важните пазари за нас и по тази причина имаме съществени упоритости за растеж точно тук, като сега търсим 100 нови члена на кабинния екипаж. Щастливи сме, че по този начин ще може да допринесем за развиването освен на локалния туризъм, само че и на пазара на труда и стопанската система. С огромно неспокойствие чакаме въодушевени и стимулирани фрагменти на нашите отворени дни за набиране на претенденти, за които кариерата с Wizz Air ще е една сбъдната фантазия. “

Wizz Air влага съществени средства и старания и в търсенето и образованието на водачи, като повече за това може да прочетете на уеб страницата на. Академията за водачи Wizz Air Pilot Academy започва през 2017, с цел да предложи на младежите с дребен или никакъв летателен опит неповторимия късмет да получат лиценз за търговски водачи и вероятността да работят в самолетната компания. Това е допустимо, с помощта на висококачественото образование за водачи, започващо от нулата в партньорство с опитни летателни учебни заведения и в сходство със стандартите за образование на Wizz Air.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР