Авиокомпаниите на Ирак и на Турция обещаха на Европейския съюз

...
Авиокомпаниите на Ирак и на Турция обещаха на Европейския съюз
Коментари Харесай

ЕК: Авиокомпаниите на Ирак и Турция спират превоза на мигранти в Беларус

Авиокомпаниите на Ирак и на Турция дадоха обещание на Европейския съюз да подхващат ограничения, с цел да спрат превозването на мигранти в Беларус. Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) поддържа тези старания, съобщи през днешния ден представителят на Европейската комисия Дана Спинант.

Иракските авиолинии към този момент потвърдиха, че няма да възобновят полетите си до Минск. Турските авиолинии ще спрат продажбата на еднопосочни билети за Минск и ще забранят на „ Белавиа ” да употребява своя дял от полетите в страните от Близкия Изток за транспортиране на мигранти. Спинант акцентира, че IATA поддържа изцяло битката с трафика на хора. Тя подсети, че на 15 ноември външните министри на Европейски Съюз ще обсъдят в Брюксел новите наказания против Беларус, както и че се приготвя „ черен лист ” на задгранични самолетни компании, които доставят в Беларус мигранти от страни от Близкия Изток, които да бъдат трансферирани по-нататък в региона на границата с Полша.
 Еврокомисията предвижда мощен стопански напредък на Гърция Еврокомисията предвижда мощен стопански напредък на Гърция
В есенните си стопански прогнози, оповестени в четвъртък, Европейската комисия предвижда мощен стопански напредък за Гърция от 7,...

Еврокомисарят Маргаритис Схинас води договаряния с авиопревозвачите на Египет, Катар, Мароко, ОАЕ и Оман, с цел да блокира възможното транспортиране на мигранти в Минск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР