Авиационните власти са затвориха въздушното пространство над части от Саратовска

...
Авиационните власти са затвориха въздушното пространство над части от Саратовска
Коментари Харесай

Затвориха гражданското летище в Саратов?

Авиационните управляващи са затвориха въздушното пространство над елементи от Саратовска и Пензенска област от тази заран . Това заяви Юрий Осколков, шеф на летище Пенза пред Интерфакс.

" Интерфакс " написа, че след затварянето на въздушното пространство полетът S7 от Новосибирск за Саратов се е приземил в Самара, а полет от Внуково е изхвърчал до Тамбовска област и се е върнал в Москва.

В четвъртък следобяд пресслужбата на летището в Саратов заяви, че то работи обикновено . Летище " Гагарин " в Саратов работи обикновено след краткотрайното ограничаване на полетите, само че без ограничавания за идването и заминаването на самолети ", оповестяват от пресслужбата на авиационния оператор.

Федералната организация за въздушен превоз се въздържа от коментар .
 Руската Противовъздушна отбрана смъкна неидентифициран обект край Енгелс
Руската Противовъздушна отбрана смъкна неидентифициран обект край Енгелс

Не се постанова евекуация на жителите на града

По-рано денем канали в Телеграм оповестиха, че въздушното пространство над Саратовска област е било затворено заради унищожаването на неидентифициран обект покрай град Енгелс. Губернаторът на региона Роман Бусаргин на собствен ред заяви, че системите за противовъздушна защита са свалили безпилотен летателен уред в региона на Енгелс. Летището в Саратов се намира на към 50 км по права линия от военното летище " Енгелс " .

През нощта против 26 декември идващ военното летище в Енгелс. от осколките на безпилотния уред, а съгласно известия от руските служби не са нанесени съществени вреди по самото летище. Украинската страна не счита по този начин и заяви за повече жертви, макар и още веднъж украинските управляващи да не потвърдиха присъединяване си в офанзивата.

Това беше втората офанзива против летището. На 5 декември съветското министерство на защитата призна за. Неидентифициран дрон, което също се употребява от военните.
 Украинският удар „ Енгелс “: Какво повече можете да ни извършите?
Украинският удар „ Енгелс “: Какво повече можете да ни извършите?

Все отново заплахата от масирани удари остава, предизвестяват управляващите

Още при започване на военната инвазия на Русия в Украйна стартира ограничението на гражданските полети в граничните на Украйна републики, които са в действие и до този миг, продължавани на всеки две седмици. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР