Август е в разгара си, а покачващите се градуси осигуряват

...
Август е в разгара си, а покачващите се градуси осигуряват
Коментари Харесай

Филева събира тен на Черноморието

Август е в разгара си, а покачващите се градуси обезпечават на всички по този начин мечтаното лято. Между интензивните си участия на турнето на Кока-Кола, както и пътуванията в чужбина, Михаела Филева съумя да отдъхне на плажната линия в Созопол.

В формалната си Инстаграм страница певицата показа кадър, на който събира слънчеви лъчи край морската вода и се любува на красивия пейзаж. Брюнетката е поставила бежов цялостен бански с черен принт, изобразяващ силуета на роза.

"Спирам и се заглеждам прекомерно дълго, Страхувам се, че ме е грижа прекомерно доста и едвам се осмелявам да докосна... най-сладкото съвършенство ", гласи посланието към фрагмента, което е част от песента "Sweetest Perfection " на "Deftones ".

Почивката на Филева няма да продължи дълго, тъй като още през днешния ден ще продължи с концертните изяви и ще пее в Царево. После се обрисува да загърби сините талази и да тръгне за Македония, където ще има присъединяване още в четвъртък.

Преди да се качи на сцената в Бургас тази неделя, Филева посети Турция, Грузия и Армения. Тя е известна със пристрастеността си към пътуванията, като постоянно обича да посещава нови места и да основава приятни мемоари по целия свят.

Турнето, от което Михаела е част, ще завърши в края на месеца, само че изпълнителката даде обещание на феновете си от София да разгласи дати за идни концерти в столицата.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР