Аутсайдерът в Първа лига Верея не само вече не пази

...
Аутсайдерът в Първа лига Верея не само вече не пази
Коментари Харесай

"Верея" вече се готви за Трета лига

Аутсайдерът в Първа лига " Верея " освен към този момент не пази очаквания за оставане през плейофите, само че даже и се приготвя да изпадне непосредствено в аматьорския футбол през идващия сезон. Това стана ясно от изявление на треньора на старозагорския отбор Иван Вутов след домакинското 0:3 от " Етър ".

" На мен ми е казано, че тимът би трябвало да се бори за по-долните дивизии. Не знам дали ще вземем и лиценз за Втора лига. Мисля, че тимът ще отиде към Трета лига ", сподели 75-годишният Вутов пред " Диема спорт ". Той добави, че ще се отдръпна дефинитивно от футбола след края на сезона, когато изтича поетият от него ангажимент да оказва помощ на " Верея ".

След катаклизми в последните месеци и четирима заменени треньори - Иван Колев, Небойша Миличич Лекич, Людмил Киров и Олександър Савидов, тимът бе изоставен от съвсем всички чужденци. От по-опитните българи остана единствено капитанът Иво Иванов, който също се е съгласил да оказва помощ в тежката обстановка.

" Верея " има и други неприятности - санкциониран бе с 5000 лева поради получени в БФС сигнали за присъединяване на отбора в манипулирани мачове. Финансовата рецесия е толкоз тежка, че клубният уебсайт не е обновяван от 15 март и там за треньор се води още Савидов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР