automedia.investor.bgКанадецът се забавлявал, като нарочно минавал през локвитеКанадски шофьор на

...
automedia.investor.bgКанадецът се забавлявал, като нарочно минавал през локвитеКанадски шофьор на
Коментари Харесай

Шофьор беше уволнен, защото пръска хората

automedia.investor.bg

Канадецът се забавлявал, като преднамерено минавал през локвите

Канадски водач на товарен миниван се елементарни с работата си, откакто беше сниман по какъв начин преднамерено минава през локвите в дъждовно време, с цел да пръска хората на тротоарите. Видеото беше оповестено в локалните медии и това струваше работното място на мъжа, чието име не се оповестява.

 Шофоьор беше уволнен, тъй като пръска хората (ВИДЕО)

По информация на CBCNews, водачът даже се забавлявал с дейностите си. Те били снимани от различен автомобил, а видеото е изпратено на компанията Black&McDonald, за която работил мъжът. Нейните шефове въобще не се поколебали и го уволнили, като се извинили на потърпевшите от дейностите му.



Впрочем, сходни постъпка се санкционират сурово в доста страни по света. В Англия неотдавна 22-годишен юноша остана без брошура за 6 месеца и заплати 500 паунда санкция, откакто си разреши преднамерено да минава през локвите, с цел да пръска пешеходците.

Съдът в Колчестър реши, че дейностите на Самюел Лис са умишлени, защото той даже не е направил опит да спре или понижи скоростта преди локвата. В резултат младежът имокрил съществено група деца, излизащи от учебно заведение. Действията на Лис обаче били видяни от служител на реда, който станал главен очевидец на обвиняването. 

Снимка YouTube
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР