Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Започват горещините: Температури до 37 градуса през следващите дни

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
През нощта ще бъде ясно. Вятърът и в Източна България ще отслабне.
Утре ще бъде слънчево, към и след обяд горещо. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 30° и 35°, в София към 30°. Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че с наклонност на намаляване.
В планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 15°.
Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 32° и 37°, по Черноморието: 27°-32°.
В сряда ще е слънчево и горещо. Температурите ще се покачат с още 1-2 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР