Атлетико Мадрид и Арсенал завършиха 1-1 в мач от Internatiotnal

...
Атлетико Мадрид и Арсенал завършиха 1-1 в мач от Internatiotnal
Коментари Харесай

"Атлетико" Мадрид победи "Арсенал" с дузпи в Сингапур

" Атлетико " Мадрид и " Арсенал " приключиха 1-1 в мач от Internatiotnal Champions Cup, игран в Сингапур. По разпоредбите на шампионата това докара до дузпи, които бяха извоювани от тима на Диего Симеоне.

В постоянното време " Арсенал " имаше предимство, частично и тъй като по-голяма част от титулярите на тима бяха на терена. Въпреки това " Атлетико " поведе в края на първата част. Анхел Кореа проби отдясно и центрира към Лусиано Вието, който с глава откри резултата.

В началото на втората част блесна 17-годишният Емил Смит Роу, който след независим пробив и удар отвън наказателното поле изравни резултата.

Последваха редица смени в двата тима, след които равнището на игра осезаемо спадна. Така се стигна до дузпи, при които воин стана вратарят на " Атлетико " Антонио Адан. Любопитното за него е, че той е артикул на академията на " Реал " и след няколко сезона в " Бетис " мина в " червено-белите " от Мадрид. Адан избави три дузпи на лондончани, изпълнени от Мхитарян, Уилок и Нкетия, и самичък заби победната с акуратен удар в сглобката.

На " Атлетико " следва мач с ПСЖ в понеделник, до момента в който " Арсенал " играе с парижани два дни по-рано - в събота.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР